lauantai 14. huhtikuuta 2012

Karkureissu

Joo, eli sori kun en oo kirjotellu mut ei ole ollut oikeen kirjottamisen aihetta kun kaikki päivät ovat samanlaisia... taisiis, ainakin melkein.
No mutta kävin viime keskiviikkona horzessa... Sieltä sitten ostin pari harjaa, juoksutusdeltan, juoksutusliinan, kuolaimet, suotset, heppanameja jajaja mitäs muuta.
Niin ja eilen... käytiin taluttelemassa poneja ja mitäs sitten kävi? No, ensiks mentiin pellolle. Siellä sit kai innostu niin paljon juoksemaan että lähti vähän käsistä. Noppa jotenki ihmellisesti hyppäs ja lähti täyttä laukkaa juoksemaan pois, en viitsinyt ruhjoa itseäni perässä roikkuen vaan päästin irti.
Noppa juoksi hirveää laukkaa tielle päin, ja arvasin että meni syömään heinää meidän uimalammen viereen. Arvasin oikein, se otti sieltä pari suullista heinää ja sitten tuli ikävä kaveria.
Pamela oli aivan ihmeissään  kun kaveri lähti. Se pyöri ympyrää narun päässä. Niin siis Noppa juoksi takaisin kaverin luo, sitten ohi pellon toista päätä kohti. Kääntyi takaisin juoksi taas ohi uimalammelle asti, kääntyi takaisin toiseen päähän golf kenttää kohti,ja takaisin laukkailemaan kaverin lähellä...
Minä kipaisin hakemaan äkkiä kauraa, lumihangessa kun juoksi ja pääsi tallille asti, tuntui kun olisi juossut maratonin. Kippasin vähän kauraa ämpäriin ja juoksin takaisin, siellä se noppa edelleen juoksi.
Helisytin ämpäriä, ja kappas vain juoksi ohi, kääntyi takaisin, juoksi taas ohi, kääntyi, juoksi minua kohti ja pysähtyi äkkiä eteeni. En kehdannut edes väistää, poni sai suullisen kauraa ja sitten lähdettiin talliin.
Karsinaan saivat heinää ja sitten jäivät sinne. Ei tullut meidän pojalle edes hiki :D

Tänään satoi aamulla paljon joten ajattelin viedä poneille heinää karsinaan. Huomasin että karsina oli ihan litku. ''voi herranjumala taas tänne on valunnut vettä!'' En halunnut jättää poneja sinne, joten voin ne ulos syömään heiniä. Onhan niillä sielläkin torppa minne pääsee sateensuojaan. Eli tänään on tehty ojaa, sitä varten ettei karsinoihin valuisi vettä. 


Semmoiset päivät meillä! Tosta vielä video mikä tehtiin kaverin kanssa... :DD 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti