torstai 5. huhtikuuta 2012

että tämmönen päivä sitte!

Moi! Tänään oli jännä päivä, heräsin aamulla kun herätyskello alkoi soida. Ajattelin nukkua vielä pidempään mutta olihan se pakko nousta ruokkimaan ja viemään ponit ulos. Sain itseni valmiiksi ja menimme äidin kanssa talliin.
Oli se niin ihana tunne kun ponit hörisee tallissa odottamassa että saisiko ruokaa? Laitoin ikea kassiin pari siivua heinää ja jätin sen odottamaan, että saamme poneille riimut.
Saimme ponit ulos ja menin sisälle syömään aamiaista. Aamiainen oli syöty niin oli aika kiiruhtaa bussipysäkille. Koulussa oli sitten kaverit aivan innoissaan, että pääsisivät jossain vaiheessa katsomaan poneja. Tuntui että olisi ollut koulussa koko päivän, kun päivä meni niin hitaasti. Mutta vihdoinkin pääsin kotiin.
Kotiin päästyäni menin antamaan poneille päiväheinät ja menin sisälle. Olin hetken tietokoneella kunnes lähdimme ratsastamaan. (ei omilla hevosilla)
Kun tulimme kotiin kävimme taluttelemassa poneja tuolla lumisella pellolla. Pamsku ja Noppa pärskivät paljon kävelylenkillä. Niillä taisi olla ihan mukavaa. Laitoimme ponit talliin ja lisäsimme juoma-astioihin lämmintä vettä, ettei vesi olisi niin kylmää. Tottakai ponit saivat vielä iltaheinät! Ponit olivat tältä päivää hoidettu.
Ponien jälkeen mentiin vielä lenkittämäänkoirat, Sulo ja Max. Huhhuh, oli hirveän kuuma ja jano kun tuli lenkiltä.

Sori jos ei ole kuvia mutta kuvat voin laittaa vaan toisella koneella ja se kone ei ole nyt kotona ;DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti